Biztosítási ügyintézés

A Fővárosi Autópiac saját, a Főbejáratnál található Ügyfélcentrumban működő Biztosító Irodájában csakúgy, mint a piacon található közel 100 autókereskedőknél valamennyi biztosító szolgáltatásai elérhetőek, így Ön könnyűszerrel kiválaszthatja azok közül az Önnek megfelelőt.


GLOB-2000 Kft.
Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óráig
szombaton és vasárnap: 08.00-14.00 óráig
Tel.:
06 (1) 347-0847
Amit ne felejtsen otthon:
  • személyi igazolvány,
  • lakcímkártya,
  • jogosítvány,
  • forgalmi,
  • adásvételi szerződés;
  • gyermekkedvezmény esetén:
  • születési anyakönyvi kivonat, vagy lakcímkártya.

Casco és kötelező biztosítások már akár 1.000 Ft havi díjtól!


Utasbiztosítások kötése ugyanitt!

Árak

Jegyek, bérletek


D Í J J E G Y Z É K

a Fővárosi Autópiac Kft. által nyújtott szolgáltatásokról,

valamint a

hatályos bérleti és használati díjtételekről


Hatályos: 2019. március 1-jétől

(az árak az áfát tartalmazzák!)I. JEGY- ÉS BÉRLETVÁSÁRLÁSSAL IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK


A Fővárosi Autópiac Kft. az alábbi, jegy- és bérletvásárlással igénybe vehető szolgáltatásokat kínálja:

(Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a Fővárosi Autópiac Kft. által az Ügyfelek részére nyújtott, az alább részletezett szolgáltatásokat jegy-illetve bérlet - jegyértékesítő helyeken történő –megvásárlása után vehetőek igénybe.)


NAPIJEGYEK

(a napi jegy a tárgynapra, nyitva tartás alatt és egy gépjárműre,illetve ügyfélre vonatkozik)


Parkolójegyek


Hétköznapi parkoló jegy                                         450.-Ft/nap

(Fővárosi Autópiacra parkolás céljából)


Ha Ön saját, nem értékesítésre szánt autójával hétköznap, nyitva tartás idő alatt szeretne behajtani a Fővárosi Autópiacra és parkolni szeretne.


Szombati parkolójegy                                              700.-Ft/nap

(Használtcikk Piac Parkolóba)


A parkolójegy a Fővárosi Autópiac melletti, Használtcikk Piacparkolójában, szombati napokon, annak nyitva tartási ideje alatt,a jegyváltás napján időkorlátozás nélküli várakozást biztosít. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Használtcikk Piac Parkolóban bárminemű kereskedelmi tevékenység folytatása tilos!


Vasárnapi parkolójegy                                              500.-Ft/nap

(Használtcikk Piac Parkolóba)


A parkolójegy a Fővárosi Autópiac melletti, Használtcikk Piac parkolójában, vasárnapi napokon, annak nyitva tartási ideje alatt, a jegyváltás napján időkorlátozás nélküli várakozást biztosít. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Használtcikk Piac Parkolóban bárminemű kereskedelmi tevékenység folytatása tilos!Hétvégi napi belépőjegyek (1 db gépjármű részére)

a Fővárosi Autópiac gépjármű (autós) szabadpiacára


Hétvégi személygépkocsi napi jegy(Fővárosi Autópiacra)                        1.300.-Ft/nap

Hétvégi tehergépkocsi napi jegy (Fővárosi Autópiacra)                            1.900.-Ft/nap

Hétvégi motorkerékpár napi jegy (Fővárosi Autópiacra)                             650.-Ft/nap


Ha Ön a Fővárosi Autópiac szabadpiacán szeretné értékesíteni gépjárművét, belépőjegyet kell váltania a szabadpiacra. A hétvégi belépőjegy szombaton és vasárnap, a megváltás napján 07.00 és 14.00 óra között, időkorlát nélkül biztosítja az ügyfelek részére a gépkocsi, motorkerékpár eladásra kínálását.A hétvégi személygépkocsi és tehergépkocsi jegyek mellé, az eladásra kínált gépjármű belső visszapillantó tükrére akasztható ELADÓ TÁBLÁT adunk ajándékba!


Hétvégi napi látogató jegy (Fővárosi Autópiacra)                                         700.-Ft/nap


A Fővárosi Autópiacon hétvégi napokon, látogatók részére hétvégi gépjármű-látogató jegy váltható. A hétvégi gépjármű-látogató jegy az adott hétvégi napon 11.00 óra után váltható. A megváltás napján a nyitva tartás időtartama alatt,a látogató ügyfél személygépjárművel behajthat a Fővárosi Autópiac területére, ott a gépjárművével szabadon közlekedve megtekintheti az eladásra kiállított gépjármű kínálatot,illetve a gépjárművel a kijelölt helyeken várakozhat, ugyanakkor gépjárművét eladásra nem helyezheti el, a gépjárművön ilyen jellegű feliratokat nem helyezhet el, azt közvetve sem kínálhatja eladásra.


Szolgáltatói napi jegy (Fővárosi Autópiacra)                                                  700.-Ft/nap


A napi szolgáltató jegy az azt megvásárló szolgáltató részére biztosítja azt a jogot és lehetőséget, hogy a jegy érvényességi ideje alatt a Fővárosi Autópiac területén bérlő vállalkozások részére a jegyjogosultja szolgáltatásokat (pl. autóápolás, polírozás, vizsga és átírási ügyintézés, kis javítás, karbantartás, autó hozom-viszem szolgáltatás, stb.) saját felelősségére végezzen.A tevékenység végzésénél a hatályos jogszabályi előírásoknak történő megfelelés, a szolgáltatást nyújtó felelősségi körébe tartozik.


Éjszakai tárolójegy (Fővárosi Autópiacra)                                                      750.-Ft/nap

(1 db gépjármű részére)


Ha szombaton és vasárnap is eladásra kínálná gépjárművét, de nem szeretné hazavinni azt, szombatról vasárnapra külön díjazás ellenében hagyhatja azt a Fővárosi Autópiacon. Az éjszakai tárolás péntekről szombatra, illetve szombatról vasárnapra,12.00 óra 14.00 óra közötti időszakban váltható meg. Az éjszakai tárolással Ön biztosíthatja szabadpiaci helyét, és elkerülheti a másnap reggeli sorban állást is. Megkíméljük Önt a koránkeléstől.


Árusítójegy(Használtcikk Szabadpiacra)                                                          5.000.-Ft/nap

 

A szombatonként reggel 05.00 órától 14:00 óráig üzemelő Használtcikk Szabadpiacra (volt Motorpiac – Használtcikk Piac mellett – a körforgalomnál) biztosítja a gépjárművel történőbeállás és árusítás lehetőségét.BÉRLETEK

(a bérlet egy gépjárműre, illetve ügyfélre, a bérleten szereplőidőszakra vonatkozik)


A Fővárosi Autópiacra váltott bérlet a biztos autóeladás egyik záloga!


Bérleteinket azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik nem szeretnének mindennap a gépjármű eladásával foglalkozni, és akár több napra is a Fővárosi Autópiacon hagynák eladni kívánt autójukat. Ne feledje: bérletvásárlással pénzt is megtakarít!


Háromnapos hétvégi bérlet (1 db gépjármű részére)


Személygépkocsi bérlet (Fővárosi Autópiacra)                                       3.400.-Ft/hétvége

Tehergépkocsi bérlet (Fővárosi Autópiacra)                                            4.600.-Ft/hétvége


A hétvégi bérletet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik akár egész hétvégére hagynák eladó gépjárművüket a Fővárosi Autópiacon. A bérlet péntek déltől vasárnap zárásig biztosítja a helyet az autó számára. A háromnapos hétvégi bérlet mellé ELADÓ TÁBLÁT adunk ajándékba.


Egyhetes személygépkocsi bérlet (Fővárosi Autópiacra)                              6.150.-Ft/hét


A hétvégi bérletet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik akár egész héten a Fővárosi Autópiacon hagynák eladó gépjárművüket. A bérlet hétfő reggel 8 órától vasárnap zárásig érvényes. Az egyhetes személygépkocsi bérlet mellé ELADÓ TÁBLÁT adunk ajándékba.


Szolgáltatói havi bérlet (Fővárosi Autópiacra)                                                 8.000.-Ft


A havi szolgáltató bérlet az azt megvásárló szolgáltató részére biztosítja azt a jogot és lehetőséget, hogy a bérletérvényességi ideje alatt a Fővárosi Autópiac területén bérlővállalkozások részére a bérlet jogosultja szolgáltatásokat(pl. autóápolás, polírozás, vizsga és átírási ügyintézés,kis javítás, karbantartás, autó hozom-viszem szolgáltatás,stb.) végezzen.A tevékenység végzésénél a hatályos jogszabályi előírásoknak történő megfelelés, a szolgáltatást nyújtó felelősségi körébe tartozik.EGYÉB DÍJTÉTELEK


Pótdíj(Házirend szerint a Fővárosi Autópiac területére)                                      5.000.-FtII. SZERZŐDÉSES KERETBEN IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK


A Fővárosi Autópiac Kft. bérbeadóként a Fővárosi Autópiac területén az alábbi bérlemények bérbevételét kínálja:

(Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy az alább felsorolt szolgáltatások kizárólag bérleti szerződés keretei között vehetők igénybe.)


BÉRLETI és HASZNÁLATI DÍJTÉTELEK

 

Megnevezés

m2+áfa/hó

Földterület bérbevétele (üresen)                    autókereskedés számára (hatályos listaár)

1.587.-Ft

Földterület bérbevétele (üresen)                 autókereskedés számára (kedvezményes)*

1.428.-Ft

AKCIÓ:*

Kedvezményes ár min. 100 m² terület

igénybevétele esetén érvényes,

2019. március 1-jétől 2020. február 29-ig

770 Ft

Üzlethelyiség*

6.324.-Ft

Büfé, üzlet kipakolás*

2.217.-Ft

Pavilon helyiség*

3.989.-Ft

Pavilon kipakolás*

1.326.-Ft

Faház iroda

megállapodás szerint

 

*Az igénybe vehető kedvezmények lehetőségéről, a kedvezményrendszerről, annak feltételeiről – a hatályos szabályozás alapján - részletes tájékoztatást ad Pozsonyi György ügyvezető igazgató helyettes(telefon: 282-5820/104.mellék, e-mail: titkarsag@fap.hu).

 

A Fővárosi Autópiac Kft. által nyújtott valamennyi szolgáltatás és azok kiegészítő szolgáltatásainak részletes díjjegyzéke, valamint a szerződéskötési feltételek a Fővárosi Autópiac Kft. Titkárságán kérhetőek, személyesen, vagy a titkarsag@fap.hu e-mail címen.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy további tájékoztatást, konkrét ajánlatot kizárólag a Fővárosi Autópiac Kft. részére írásban benyújtott megkeresés alapján nyújtunk. 


Budapest, 2019. március 1.


   Fővárosi Autópiac Kft.
2019. Fővárosi Autópiac - www.fap.hu